Kronerulling for pappa

Kjære venner, kjente og ukjente.

Min far, Ronny Pedersen har MS. Diagnosen fikk han i 1997 og har hatt et strevsomt liv med dette i 19 år. Før var han sjømann, og aktiv fotballspiller for lokallaget Løken IL når han var på land. 
Han er nå inn og ut av ulike behandlingssenter i Norge uten resultater, 98% av tiden er han i rullestol og tar mye medisiner hver dag. Det er ingen fremgang og helsen blir stadig verre.
Han er for langt i utviklingen og bremsemedisiner er stoppet, eneste mulighet er nå stamcellebehandling.

Min far er 54 år, han har 2 voksne barn og 5 barnebarn. Vi ønsker å kunne gi han bedre livskvalitet, eneste muligheten som ikke er prøvd enda er da stamcellebehandling. Dette er en veldig kostbar behandling, vi har derfor startet en kronerulling i håp om å kunne gi vår far denne behandlingen da vi ikke har disse pengene selv.

  

Målet er å samle inn 550.000,- dette vil dekke behandlingen i Moskva på Pirogov Medical Surgical Center, samt reiseutgifter. Det er et stort statlig sykehus med god kompetanse.

For å tjene penger til innsamlingen har vi solgt en del private ting tidligere i 2015 og vi har fått noen donasjoner som vi setter stor pris på og er hjertens takknemlige for.

Vi vil fortsette å selge det vi kan for å komme oss lengst mulig mot målet, hver eneste krone vi får inn er vi et steg nærmere.

Har opprettet en egen konto til formålet : 4750.38.04987   og Vipps 90013064 

Vi forventer ingenting, men vi er veldig takknemlige og rørte over at det er noen som ønsker å hjelpe oss.
Vi håper hver dag at ønsket om stamcellebehandling skal kunne oppfylles.

Evt overskytende beløp av kronerullingen vil bli donert videre til noen i samme situasjon da vi ser at det er mange som trenger denne behandlingen som ikke har råd til det selv.

Takk for at DU tok deg tid til å lese, det setter vi stor pris på.

Ta gjerne kontakt på tlf/sms/epost dersom du ønsker det.

Malin Hamsund, Ronnys datter
malinhamsund@gmail.com
Tlf 90013064

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer.

Kategorier

Arkiv

hits