Ingen vei tilbake nå...

Nå er det ingen vei tilbake, jeg vil starte for meg selv med noe som jeg virkelig brenner for og som kan gi så mye. Både til meg og min familie, men også til mange flere.
Jeg har startet som FBO og har en brennende lyst til å hjelpe flest mulig rundt meg, jeg har derfor startet opp en Spatjeneste som bidrar til at de som ikke kommer seg ut til et spa senter kan få nyte spaopplevelsen hjemme i egen stue. Jeg har alltid vært forsiktig, og ikke villet presse meg frem men nå er det på tide at jeg kommer frem i lyset å får gitt av meg selv og hjulpet de som trenger det. 
Det er kanskje ikke all verden, men for en gammel dame så kan det være ukens høydepunkt å få en herlig ansiktsbehandling eller en fotpleiebehandling. 

Samtidig så får jeg også muligheten til hjelpe andre til en greiere økonomisk hverdag, nettopp fordi jeg utvider mitt FBO team og søker flere frilansere i Spabusinessen. Nå er det ute og sagt så nå må jeg bare stå på å slutte å gjemme meg ;) 

Følg meg gjerne på instragram og facebook : malinhamsund

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer.

Kategorier

Arkiv

hits