Beafsoup ala Malin

Hei!
Håper du har hatt en strålende søndag :-)

I dag har vi hatt en herlig familiefrokost, lekt inne og vært en tur på besøk hos besteforeldrene til barna. Også hadde vi noe som ble min egen beafsoup da mannen i huset ikke hadde så kjempelyst på stroganof.

Beafsoup ala Malin

Ingredienser : 600g grytekjøtt av okse, gjerne høyrygg. 5 gulrøtter, 2 små løk, 2 rødløk, 3 buljongterninger av okse, 1 liten boks sjampinjong, 2 laurbærblader, ca 150 g stekt bacon i terninger, 1 t-skje kvernet pepper, 1/2 øl, 1 l vann.  (mandelpotet er godt om man spiser potet, 4 stk)

Beregn 2,5timer. 

1. Løs opp buljongterningene i 1l kokende vann, gjerne i den gryta du skal lage retten i. 
2. Skjær oksekjøttet i terninger, ca 2x2cm, brun det så raskt i en forhåndsvarmet stekepanne. Ha kjøttet direkte i buljongvannet, sammen med 2,5-3dl øl, 2 laurbærblader og pepper. La dette puttre på svak varme i 1,5 timer.
3.Skjær opp gulrot i biter, del løkene i 4 - dette haes i gryten etter 1,5 timer. La det puttre videre yttligere 30 minutter.
4. Stekt bacon og sjampingjon haes i bare de siste 5 minuttene. 
5. Øs opp å nyt, serveres med hjemmelaget flatbrød :-) 

 

Dette ble en ny favoritt, og skal serveres neste gang vi får foreldrene til samboern på middag :-) Hva hadde du til middag i dag? 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer. Har også en kjempegøy hobby som forhandler av helse&velværeprodukter, samt er i oppstarten av mitt eget "Spa på døra" - spennende tider i møte. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe :-) malinhamsund@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits