La 2017 bli ditt beste år! Det skal jeg :-)

Hei igjen. 

Nå har jeg bestemt meg for at 2017 skal bli mitt beste år, fra et arbeidsperspektiv og økonomisk. Og jeg starter allerede nå mens vi enda skriver 2016 på kalenderen. Hva ville du endret for deg selv, hvis du kunne ? 

Jeg har i infoen min at jeg søker 5 nye kollegaer, og det gjør jeg. Men jeg har tenkt å øke dette å ønsker 10 nye som jeg skal følge opp og hjelpe frem til å nå egne mål, store eller små - alle mål er gode mål! 
Dersom du blir en av de 10 som skal samarbeide, vil du få tett oppfølgning. Vi legger sammen en plan for hvordan du skal nå ditt mål, og innen hvilken tidsramme. Om målet er økonomisk, helsemessig eller annet er det du som bestemmer - jeg er ganske sikker på at jeg har verktøyene til å hjelpe deg uansett. 
Vi starter allerede nå, først med å bli kjent for å finne ut om dette er noe for deg - så lager vi en plan! 

Jeg oppfordrer alle til å sende en melding på telefon, epost eller her inne dersom man er bare litt nysjerrig på om jeg kan hjelpe til med ditt mål for 2017. :-)

SMS: 90013064 - EPOST: malinhamsund@gmail.comTrenger du også å fylle opp lommeboka litt? Det gjør jeg som mange andre, det er ingen latsidejobb å være FBO. Tvert om, man må jobbe for å tjene penger og nå sine mål innen helse. Er du villig til å jobbe så ta kontakt med meg, da er jeg interessert i å samarbeide med deg. TEAMWORK IS DREAMWORK! 

Det fine med å jobbe som jeg gjør er at man kan kombinere med omentrent hvilket som helst annet yrke man har. Jeg driver selv en spatjeneste, og vet mange andre kombinasjonsmuligheter. Bare spør, jeg hjelper deg med ideer om du trenger det. :-) 

Dette er en god mulighet for deg som : 
- er på leting etter jobb/annen jobb
- vil ha mer tid med familien / jobbe mer fleksibelt
- er litt lei av en A4hverdag
- ønsker å velge din egen arbeidsplass (hjemme, skogen, hytta, berlin, paris..etc.. )
- ønsker å ha muligheten til å jobbe internasjonalt
- ønsker å reise mer
- trenger mer penger
- kan og vil jobbe for å oppnå resultater
- ønsker å investere i egen fremtid
- er opptatt av helse og velvære i hverdagen / gode hverdagsprodukter

Så, hva er ditt mål for 2017? 

Mitt er å hjelpe flest mulig til å nå sine mål, og ved å gjøre dette samtidig få mer tid til å drive min spatjeneste. 

 

 

 

2 kommentarer

liveterherlig93

29.12.2016 kl.11:50

fin blogg:)

bareeimamma

30.12.2016 kl.01:21

liveterherlig93: takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer. Har også en kjempegøy hobby som forhandler av helse&velværeprodukter, samt er i oppstarten av mitt eget "Spa på døra" - spennende tider i møte. Kjører i gang en skikkelig konkurranse på hobbyjobbfronten, det skjer mye og er vanvittig gøy. Søker etter 5 dedikerte kollegaer som vil jobbe for sine mål, små eller store. Har du lyst å høre mer om dette så send meg en melding eller en epost, kanskje kan det jeg gjør være noe for deg også. Sammen løfter man hverandre fremover :-) Ta gjerne kontakt om du lurer på noe :-) malinhamsund@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits