Pay it forward!

Dette vil jeg være med på! :) 🎄❤

"Jeg liker å gjøre andre mennesker glade. Jeg tror mer på å gi enn å få og jeg tror at all godhet gir ringer på vannet. Derfor kommer jeg at delta i et ypperlig Pay-It-Forward initiativ i løpet av 2017: De første fem personene som kommenterer denne med ordene "jeg er med" kommer til å få en overraskelse av meg en gang i løpet av 2017 -det kan bli en bok, en lunch, et besøk, noe hjemmelaget, et kort, ja en liten overraskelse av noe slag.
Jeg kommer til å gjøre det når stemningen og følelsen kommer over meg og når jeg kommer på noe som jeg tror skulle passe disse og gjøre de glade.
I gjengjeld skal disse fem personene tilby samme sak og etter tur dele med seg til andre. Kopier bare denne tekst på din profil, så bygger vi et stort herlig nettverk av godhet!
Så kan vi gjøre flere hyggelige ting for hverandre i løpet av 2017, uten noen annen grunn enn å helt enkelt få gjøre andre mennesker glade."
God jul & Godt nytt år! :)

 

 

2 kommentarer

Bunny Trash

30.12.2016 kl.16:00

Jeg er med!

bareeimamma

31.12.2016 kl.00:28

Bunny Trash: så flott :-)

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer. Har også en kjempegøy hobby som forhandler av helse&velværeprodukter, samt er i oppstarten av mitt eget "Spa på døra" - spennende tider i møte. Kjører i gang en skikkelig konkurranse på hobbyjobbfronten, det skjer mye og er vanvittig gøy. Søker etter 5 dedikerte kollegaer som vil jobbe for sine mål, små eller store. Har du lyst å høre mer om dette så send meg en melding eller en epost, kanskje kan det jeg gjør være noe for deg også. Sammen løfter man hverandre fremover :-) Ta gjerne kontakt om du lurer på noe :-) malinhamsund@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits