Årets siste dag :-)

Årets siste dag, å for et år det har vært. Det har vært nedturer og oppturer, I oktober forlovet jeg meg med verdens flotteste mann som også er den fantastiske pappan til våre barn, det var skikkelig stort for meg. Jeg har flotte folk  i livet og enda flere man blir kjent med underveis på livsreisen. Jeg har lært mye om meg selv og hva jeg ønsker i livet, for meg og min familie. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har 3 friske herlige barn, for mulighetene jeg har fått til å skape noe mer, muligheten til bedre helse og økonomi. Jeg har i dag satt ned flere gode mål for 2017, både realistiske og noen kanskje urealistiske mål - man må ha noe å strekke seg etter hele tiden om man vil oppnå mer. Det umulige er mulig!
Jeg starter min ønsket suksess for 2017 i dag, hvorfor vente? Jeg skal på en skikkelig endringsreise, vil du være med på reisen?
Hva ønsker du å oppnå i 2017, hvilke målsettinger har du og kanskje jeg kan hjelpe deg på veien?
La 2017 bli ditt beste år!

Ønsker alle et riktig godt nytt år, ta vare på hverandre og stå på for egne mål og drømmer. 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer. Har også en kjempegøy hobby som forhandler av helse&velværeprodukter, samt er i oppstarten av mitt eget "Spa på døra" - spennende tider i møte. Kjører i gang en skikkelig konkurranse på hobbyjobbfronten, det skjer mye og er vanvittig gøy. Søker etter 5 dedikerte kollegaer som vil jobbe for sine mål, små eller store. Har du lyst å høre mer om dette så send meg en melding eller en epost, kanskje kan det jeg gjør være noe for deg også. Sammen løfter man hverandre fremover :-) Ta gjerne kontakt om du lurer på noe :-) malinhamsund@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits