Gutta på tur :-)

Sitter oppe i natt, full av energi og arbeidslyst. Men det var ikke helt riktig tid å jobbe på akkurat nå i 3tiden om natta :-) 

Jeg og gutta var ute å gikk tur i dag, samla masse energi fra sola mens vi gikk. :-)  Gutta er veldig fornøyd med lysere tider og at det endelig er kommet snø :-) 

 

 

4 kommentarer

Thea Olavesen

03.01.2017 kl.08:12

Så fine bildet :-D

bareeimamma

03.01.2017 kl.08:18

Thea Olavesen: Takk :-)

Husmorskolen

03.01.2017 kl.22:32

Så flotte gutter du har --- gøy å lese innlegg på bloggen din

bareeimamma

05.01.2017 kl.00:30

Husmorskolen: Takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer. Har også en kjempegøy hobby som forhandler av helse&velværeprodukter, samt er i oppstarten av mitt eget "Spa på døra" - spennende tider i møte. Kjører i gang en skikkelig konkurranse på hobbyjobbfronten, det skjer mye og er vanvittig gøy. Søker etter 5 dedikerte kollegaer som vil jobbe for sine mål, små eller store. Har du lyst å høre mer om dette så send meg en melding eller en epost, kanskje kan det jeg gjør være noe for deg også. Sammen løfter man hverandre fremover :-) Ta gjerne kontakt om du lurer på noe :-) malinhamsund@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits