PÅ TIDE MED EN REAL TØMMING!

Da var vi her igjen, januar og tiden for en real tømming av fryser og skap.
Tiden er inne for å kutte litt på utgiftene og få brukt opp litt av det som hoper seg opp i fryseren fordi det er så enkelt å bare dra å handle fersk mat å tilberede. 

Jeg er litt for dårlig til å huske å ta opp råvarer fra fryseren og det har resultert i mye dobbel handling på butikken, desverre. MEN nå skal jeg ta tak og få tømt skikkelig - og jommen sa jeg smør. 
  

Jeg tok penn og papir, åpnet fryseskap - tok ut og skrev ned mens jeg sorterte absolutt alt som befant seg bortgjemt inni der. (min mellomste har hjulpet med skrivingen som dere ser på bilde, han er 2 år og veldig hjelpsom.) I sammen farten fikk kjøkkenskapene seg en omvending, og det var så godt. 

Jeg som egentlig har gått å maset litt på meg selv om å dra til byen å handle slipper det nå for å si det sånn. Resultatet ble en menyliste på 34 middager, og enda noe som er lagt i en kveldssnackskuffe i fryseren i tilfelle vi får lyst på noe mat om kvelden en gang innimellom. 34!! 34 middager! 
 

Har du tømming av fryser i januar ? Og hva er i den? (jeg er sååååå altfor nyskjerrig) 

 

 

4 kommentarer

malinvedaa

05.01.2017 kl.15:47

Så fin blogg du har, kjekt å lese innleggene dine :-)

bareeimamma

09.01.2017 kl.12:26

malinvedaa: takk :-)
Godt å se noen har struktur ;D God helg!

bareeimamma

09.01.2017 kl.12:26

I r l i n: Hehe takk :-) Ha ei fin uke :-)

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer. Har også en kjempegøy hobby som forhandler av helse&velværeprodukter, samt er i oppstarten av mitt eget "Spa på døra" - spennende tider i møte. Kjører i gang en skikkelig konkurranse på hobbyjobbfronten, det skjer mye og er vanvittig gøy. Søker etter 5 dedikerte kollegaer som vil jobbe for sine mål, små eller store. Har du lyst å høre mer om dette så send meg en melding eller en epost, kanskje kan det jeg gjør være noe for deg også. Sammen løfter man hverandre fremover :-) Ta gjerne kontakt om du lurer på noe :-) malinhamsund@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits