stakkar deg...

Nå er mannen min og vi er endelig alle 5 samlet ved middagsbordet igjen! :-)
Han skal være hjemme  13 dager - JIPPI!  

Det er så godt å ha han hjemme og barna er elleville når pappa endelig kommer hjem :-) 

Vi har det ganske fint sammen, og det merkes godt når han drar og vi savner han mye alle sammen - men han må jobbe og sånn er det. Det er slik vår hverdag er. 

Jeg er hjemme med barna alene over 50% av tiden, vi har våre rutiner å en god hverdag selv om pappa jobber borte. 

Jeg klager ikke til noen om det :-)  

Jeg er ikke så veldig sosial om dagene utenom tiden med barna og jobb, jeg har et par stykker jeg prater med og ei nylig venninne jeg drikker kaffe med innimellom ellers er det lite. Eldste datteren kommer hjem fra skolen kl 14, jeg lager middag også henter vi guttene i barnehagen like før 15 så middagen er klar til de kommer. Etter middag går vi ut å leker og går tur, før det er inn til kveldsstell og kveldsmat i 1730 tia. Dagene går fort med ungene. 

Når mannen min er borte får jeg ofte høre : stakkar deg, du som er alene med alle 3 ungene mens han er borte. Det må være slitsomt med så mye alene.

Det er noe av det verste jeg hører! 

Hadde det ikke vært for at vi har barna vi har så er det ikke sikkert jeg hadde taklet en slik hverdag med en mann som jobber borte, det er barna som er lyset i hverdagen. Det er pga barna at man står opp om morgen og får noe fint utav dagene, det er pga barna at man vil skape en fremtid vi kan jobbe mot og være stolt av Barna lager ikke noe mer strevsomt arbeid når han er borte enn når han er hjemme. Vi har bare noen små justeringer i rutinen når han er borte, så enkelt er det faktisk. 

Det er kveldene som kan bli lange når barna har lagt seg, det er da det er "tungt" innimellom. 

Måtte bare ha det sagt, ønsker alle god helg! :-) 

 

 

2 kommentarer

elisebr

10.02.2017 kl.15:13

Så god mat :) Ønsker deg en super dag :)

bareeimamma

14.02.2017 kl.11:40

elisebr: Takk, iligeså :-)

Skriv en ny kommentar

bareeimamma

bareeimamma

29, Verran

Malin, det er meg - for tiden er jeg bare ei mamma. Høres kanskje ut som jeg ikke gjør stort men vil tørre å påstå at det å være mamma er like viktig som noe annet, for meg er det verdens viktigste jobb. Har 3 flotte barn, og en flott samboer. Har også en kjempegøy hobby som forhandler av helse&velværeprodukter, samt er i oppstarten av mitt eget "Spa på døra" - spennende tider i møte. Kjører i gang en skikkelig konkurranse på hobbyjobbfronten, det skjer mye og er vanvittig gøy. Søker etter 5 dedikerte kollegaer som vil jobbe for sine mål, små eller store. Har du lyst å høre mer om dette så send meg en melding eller en epost, kanskje kan det jeg gjør være noe for deg også. Sammen løfter man hverandre fremover :-) Ta gjerne kontakt om du lurer på noe :-) malinhamsund@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits